Goedkoopste Crematie van Overijssel

Respectvol en waardig, zo wenst iedereen zijn afscheid. Wij realiseren een passende crematie, tegen een vaste (lage) prijsstelling, voor elk budget. Ook al is de crematie nog zo eenvoudig, bij ons is het altijd stijlvol. Dat kan alleen omdat we persoonlijk betrokken zijn. Bekijk onze pakketten online, de crematie regelen we uiteraard in overleg telefonisch of persoonlijk, waar u wilt. Bel gerust, we zijn er 24/7.

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
204 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 96 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1388 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
Respectvolle mooie uitvaart (crematie)
Alles is goed verlopen, de voorbereidingen waren fijn, ook het contact met uitvaart 24, zowel het uitvaartcentrum. goed uitgevoerd met respect en rust.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-05-2022 APE Jansen, Wateringen
10
5
Fijne en een goede begeleiding
Wij zijn fijn geholpen en ondersteunt en zijn zeer tevreden over de uitvaart van mijn moeder
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-05-2022 Yolanda boers, Barendrecht
9
4.5
Helder en duidelijk
Mijn ervaring was zeer positief. Ze hebben alles goed geregeld .
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
20-05-2022 Alex, Lelystad
10
5
Met heel veel zorg
Wij hebben ondanks ons verdriet een mooi zorgeloos afscheid gehad.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
20-05-2022 Sandra de Boer, Zaandam
10
5
Prima geregeld
Maikel heeft ons heel fijn begeleid ondanks mijn verdriet
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-05-2022 Rob de Vries , Lelystad
8
4
goed verzorgde uitvaart voor budget
Informatie (van te voren) zonder probleem te verkrijgen dan weet je als er geen uitvaart verzekering aanwezig is wat er op je af komt m.b.t. kosten. hij/zij die betaald die bepaald !!! alles zwart op wit! Dus geen verrassingen en discutabele rekeningen !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 3.5
Deskundigheid 5
19-05-2022 Klaas, Harlingen
9
4.5
alles goed geregeid.
alles wat besproken is waar gemaakt.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
17-05-2022 Frans, Lelystad
10
5
Uitstekend
Zeer goede ervaring met Uitvaart24. Vanwege het online en telefonische karakter iets huiverig geweest, ( gaat dat wel goed? ) maar vanaf het ophalen uit het verzorgingshuis tot en met de crematie van mijn vader in Laren is uitstekend verlopen. Keurig personeel en duidelijke communicatie. We hebben een prachtige uitvaart gehad voor een zeer schappelijke prijs. Volgende uitvaart weer via hun.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-05-2022 Christa, Zeewolde
10
5
Alles heel prettig verlopen
Heel deskundig en met veel ruimte voor de wensen van de familie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-05-2022 Chris, Zijtaart
10
5
Zeer goede zaken
Ik Ben een kleindochter van de heer Giang Jullie doen het heel goed in bedrijfsleven Zeer goede zaken In mijn hart wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie hulp tijdens het overlijden van mijn opa de heer Giang 1927-2022 Ik nam afscheid van mijn opa Ik ben erg tevreden Zonder Jullie hadden we een groot probleem gehad heel fijn dat ik hier kan ontlasten Ik wens Jullie geluk leven en gezondheid
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
10-05-2022 Dung , Alkmaar

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews